EjendomsWatch

Domea.dk bygger boliger i Horsens-forstad

Først skal ældre ejendomme rives ned på grunden. Boligorganisationen følger dermed op på udmeldinger om at ville ekspandere i Østjylland.

I løbet af foråret 2018 vil boligorganisationen Domea.dk sætte spaden i jorden til 42 almene familieboliger midt i Tørring vest for Horsens. Inden byggeriet kan gå i gang skal de nuværende bygninger på stedet, Tørringhus og frivillighuset "Det Gule Hus", rives ned, skriver Horsens Folkeblad.

Når nedrivningen er tilendebragt, vil Hedensted Kommune — hvor Tørrring ligger — sælge grunden til Domea for 9,9 mio. kr. Det svarer til en kvadratmeterpris på ca. 2000 kr. Til sammenligning koster en kommunal parcelhusgrund i Tørring ca. 500 kr. pr. kvm.

"Ja, det er nogle dyre kvadratmeter, men vi har jo også købt et helt hotel og vil nu rive det ned. Det koster," siger Johan Stadil Petersen, vicekommunaldirektør i Hedensted Kommune, til Horsens Folkeblad.

Hver karré er formet som et v. De to punkthuse i midten bliver i fire etagers højde, mens de to yderste bliver tre etager.

Domea.dk satser på Østjylland

Horsens har vokseværk

Niam køber 12.000 kvm kontorejendom i Horsens

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier