EjendomsWatch

FSB bygger ungdomsboliger på Amager

Boligselskabet har netop løftet sløret for en række nye almene ungdomsboliger med udsigt over Amager Fælled. Projektet forventes færdigt om godt tre år.

Sådan kommer Artillerihuset til at se ud set fra Amager Fælledvej.

Et stenkast fra IT Universitet og DR Byen opfører boligselskabet FSB 131 etværelses ungdomsboliger til unge studerende samt 6 små familieboliger med to rum. Den nye bygning er blevet navngivet Artillerihuset og bliver opført i tegl og glas.

Ungdomsboligerne får en størrelse på 37 kvm, mens familieboligerne bliver på 54 kvm. Begge boligtyper får desuden eget køkken og bad, men kan også benytte sig af fælleskøkkener på hver etage.

Med Artillerihuset kommer FSB nu oppe på 761 ungdomsboliger i København og på Frederiksberg. Byggeriet er planlagt til at starte i andet halvår af 2018 med forventet indflytning i 2020. Ifølge boligselskabet bliver den forventede husleje 3300-5350 kr.

Arkitekten bag er Henning Larsen Architects. Totalentreprenøren er endnu ikke udpeget, da man afventer et udbud.

FSB-formand vil undgå københavnsk rigmandsghetto

KAB bygger boliger i Herlev

Prisdumping forvrider konkurrencen i den almene boligsektor

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier