EjendomsWatch

Fynsk boligforening opfører ejendomme med planer om ombygning

Nye boliger i Middelfart skal bygges, så de let kan konverteres, når efterspørgslen ændrer sig. Byggeriet er netop blevet sat i udbud hos entreprenører og artiktekter.

Når Boligforeningen Lillebælt inden længe bygger 48 boliger i Middelfart-bydelen Skriillnge, bliver de 20 af dem såkaldte fleksboliger. Betegnelsen dækker over små boliger, der skal kunne lægges sammen, når behovet ændrer sig, skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge Alex Gren, formand for Boligforening Lillebælt, er der i øjeblikket behov for mindre boliger på i og omkring vestfynske Middelfart på grund af kontanthjælpsreformen og lejernes deraf dalende indtægtsgrundlag. Han håber, at behovet igen ændrer sig om nogle år, og til den kan boligerne lægges sammen, så de går fra knap 50 kvm til 90 kvm.

"Jeg tror, når vi skal bygge andre steder, at vi skal bygge så fleksibelt som muligt. Hvis vi bygger en 90 kvm bolig, skal det være sådan, at den relativt nemt kan laves om fra en toværelses til en treværelses, så man hele tiden kan matche den efterspørgsel, der er. Det kan være, at en familie med tre børn vil have en større stue, når børnene er flyttet hjemmefra," siger Alex Gren til Fyens Stiftstidende.

Detailplanlægningen er ikke på plads endnu, da byggeriet netop er blevet sat i udbud hos entreprenører og artiktekter. Boligerne opføres i to etager på mellem 40 og 112 kvm og forventes klar til indflytning omkring april 2019.

Boligforeningen Lillebælt har 1174 boliger fordelt i Middelfart Kommune.

Rigmænd holder hånden under fynsk boliginvestering

Civica trodser traditionel tankegang i jagten på fynsk boligvækst

Middelfart, Roskilde og Herning skal huse nye styrelser

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier