EjendomsWatch

Nyvalgt formand vil gøre Domea mere effektiv

Den almene boligadministrator Domea har genvalgt sin bestyrelsesformand, der i løbet af de næste to år vil sætte fokus på effektivisering og digitalisering.

Jens-Anker Gjelstrup, bestyrelsesformand i Domea.dk fra 2015 og valgt til yderligere to år på posten i 2017.

Jens-Anker Gjelstrup, bestyrelsesformand i den almene boligadministrator Domea.dk siden 2015, er på et repræsentantsskabsmøde blevet genvalgt for yderligere to år, hvor effektivisering og besparelser bliver den store opgave. Det skriver Domea.dk i en pressemeddelelse.

Som boligadministrator bliver det særligt en opgave for Domea.dk at hjælpe til aftalte besparelser frem mod 2020. For branchen som helhed lyder sparemålet på 1,5 mia. kr., hvoraf Domea.dk skal spare 125 mio. kr.

Jens-Anker Gjelstrup mener godt, at det kan nås.

"Det handler om, at vi skal være flere kunder i butikken, så vi er flere om at betale regningen for bl.a. driften, men det handler også om, at vi skal effektivisere. Vi skal finde smartere måder at gøre tingene på," siger han og nævner nye it-løsninger og øget digitalisering som et hjælpemiddel på vejen, mens også boligafdelingernes generelle drift skal forbedres.

Domea.dk administerer ca. 52.000 boliger i Danmark.

10 boligselskaber går sammen om digitalisering

Tre jyske almene boligorganisationer går i it-samarbejde

Domea.dk sætter ambitiøse mål i jagten på vækst

Skole bliver til 118 familieboliger på Sydfyn

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier