EjendomsWatch

Boligselskab åbner ballet i ny Viborg-bydel

Almene boliger bliver første skridt i en ny grøn bydel i domkirkebyen, efter boligselskab køber grund. Bæredygtighed er den nye dagsorden i dansk byggeri, lyder det fra formand.

Boligselskabet Sct. Jørgen er på vej med de første boliger i Viborgs nye grønne bydel, Arnbjerg. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad. Områdets ejer, John Staaling, har solgt et areal på 25.000 kvm til boligselskabet.

Boligselskabet har sikret sig jord nok til de første 60 boliger i Arnbjerg og der planlægges forskellige typer af bæredygtige boliger i området, både boliger i halvanden og to plan.

"Bæredygtighed er den nye dagsorden inden for dansk byggeri og fremover vil Sct. Jørgen indføre bæredygtige tiltag i alle byggerier. Bæredygtigt byggeri er et meget vidt begreb. Det omfatter ikke alene elementer som energi, miljø og økonomi, men går også igen i en lang række andre sammenhænge, for eksempel sociale og beboermæssige forhold," siger Johannes Stensgaard, formanden for Boligselskabet Sct. Jørgen, til Viborg Stifts Folkeblad.

Boligselskabet Sct. Jørgen er en almen boligorganisation, der administrerer 5000 almene lejemål i Viborg, Silkeborg, Favrskov og Skive Kommuner.

Apple fylder boligejendomme i Viborg

Viborgs nye bydel står færdig længe før planlagt

Moderne arkitektur skal præge ny bydel i Viborg

 

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier