EjendomsWatch

Nordsjællandsk rådhus bliver til boliger

Arkitektfirma og boligselskabs projekt er valgt til at omdanne tidligere rådhus-ejendomme til boliger.

Egedal Kommune i Nordsjælland har solgt Stenløse Rådhusanneks til det almennyttige boligselskab DAB, der vil bygge 46 nye lejligheder på den centrale grund i Stenløse By. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Med de nye boliger får vi opfyldt ønsker fra vores ældre borgere, der ønsker at fraflytte deres huse og flytte til mindre moderne boliger tæt på byens indkøb, faciliteter og kulturtilbud," siger Karsten Søndergaard (V), borgmester i Egedal Kommune, til Frederiksborg Amts Avis.

Lejlighederne på mellem to og fire værelser fordeles i tre punkthuse med tre-fire etager og et samlet boligareal på 4400 kvadratmeter. Projektet skal udvikles i samarbejde med arkitekterne Mangor & Nagel og rådgivende ingeniører Ekas.

Boligerne vil komme ligge tæt på Stenløse S-togsstation. Byggeriet forventes at gå i gang i 2018, og lejlighederne forventes klar til indflytning i 2019.

Nordsjællandsk kommune får 80 nye almene boliger

ATP skyder første del af ny boligstrategi i gang

Boligselskabet DAB godt på vej til at nå sit sparemål

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier