EjendomsWatch

Efter et års partnerskab vil to almene organisationer flytte sammen

De to almene boligorganisationer KAB og 3B er gået i gang med at undersøge mulighederne for at finde et fælles sted at bo, efter de sidste år indgik i et strategisk partnerskab.

Jens Elmelund, adm. direktør i KAB vil gerne flytte sammen med den strategiske partner 3B.

Det er oplagt at dele kontorer, når man alligevel har slået de strategiske pjalter sammen, lyder det fra Boligforeningen 3B. Her undersøger man i øjeblikket muligheden for at flytte sammen med boligadministratoren KAB, som man sidste år indgik i et strategisk partnerskab med.

Det skriver KAB i en pressemeddelelse.

Udover det strategiske partnerskab til at binde de to boligselskaber sammen, står KAB alligevel foran at skulle finde noget nyt domicil i København, da det nuværende er utidssvarende og derfor sat til salg.

Hotelkæde og kapitalfond bejler til KAB's historiske domicil

"Der er så meget potentiale for, at vi i fællesskab kan udvikle vores services til vores kunder. Ikke mindst til gavn for beboerne, men også fordi vi sammen kan give noget til byudviklingen i hovedstadsområdet, som vi ikke ville kunne på egen hånd," lyder det fra Jens Elmelund, adm. direktør i KAB, i pressemeddelelsen.

Hos 3B er man også positivt indstillet over ideen og kalder det for "oplagt."

Der er dog visse krav til det fælles kontor. Det skal blandt andet ligge i København, tæt på offentlig transport, og så skal det leve op til kravene for en moderne arbejdsplads.

Et eventuelt "samboskab" vil først kunne realiseres i 2019 eller 2020, fremgår det.

KAB har fundet en vej til at bygge boliger billigere

Boligselskab vil bygge større og billigere boliger

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier