En del af
ANNONCE

Efter et års partnerskab vil to almene organisationer flytte sammen

De to almene boligorganisationer KAB og 3B er gået i gang med at undersøge mulighederne for at finde et fælles sted at bo, efter de sidste år indgik i et strategisk partnerskab.

EJW Jens Elmelund KAB.jpg
Jens Elmelund, adm. direktør i KAB vil gerne flytte sammen med den strategiske partner 3B. | Foto: PR

Det er oplagt at dele kontorer, når man alligevel har slået de strategiske pjalter sammen, lyder det fra Boligforeningen 3B. Her undersøger man i øjeblikket muligheden for at flytte sammen med boligadministratoren KAB, som man sidste år indgik i et strategisk partnerskab med.

Det skriver KAB i en pressemeddelelse.

Udover det strategiske partnerskab til at binde de to boligselskaber sammen, står KAB alligevel foran at skulle finde noget nyt domicil i København, da det nuværende er utidssvarende og derfor sat til salg.

Hotelkæde og kapitalfond bejler til KAB's historiske domicil  

"Der er så meget potentiale for, at vi i fællesskab kan udvikle vores services til vores kunder. Ikke mindst til gavn for beboerne, men også fordi vi sammen kan give noget til byudviklingen i hovedstadsområdet, som vi ikke ville kunne på egen hånd," lyder det fra Jens Elmelund, adm. direktør i KAB, i pressemeddelelsen.

Hos 3B er man også positivt indstillet over ideen og kalder det for "oplagt."

Der er dog visse krav til det fælles kontor. Det skal blandt andet ligge i København, tæt på offentlig transport, og så skal det leve op til kravene for en moderne arbejdsplads.

Et eventuelt "samboskab" vil først kunne realiseres i 2019 eller 2020, fremgår det.

KAB har fundet en vej til at bygge boliger billigere

Boligselskab vil bygge større og billigere boliger