EjendomsWatch

Stadion bliver til ny bydel for trecifret millionbeløb

Både almene og private boliger bliver opført på tidligere atletikstadion i Vejen. Erhvervslivet efterspørger boliger til deres ansatte, så byggeriet falder på et tørt sted, lyder det fra borgmester.

En helt ny bydel vil vokse frem på det gamle atletikstadion på Gormsvej i Vejen i det sydlige Jylland. Det er ifølge Jydskevestkysten et projekt til 120 mio. kr. og et af de største boligprojekter nogensinde i kommunen.

Den almene administrationsorganisation Lejerbo bygger 71 almene lejeboliger, mens den private udvikler Junge Byg bygger ni boliger. Og Vejen har brug for boligerne - både til befolkningstilvæksten og for at kunne trække mere erhvervsliv til byen.

"Hver gang, vi har holdt møder med store virksomheder som Danish Crown, Eurofins Steins Laboratorium og Fødevarestyrelsen om mulighederne for at bosætte sig i kommunen, har der været forespørgsler på lejeboliger. Nu får vi en oplagt mulighed for at kunne fortælle om nye attraktive lejeboliger, siger Egon Fræhr (V), borgmester i Vejen Kommune.

Bag projektet står også tegnestuen Transform og ingeniørvirksomheden Rambøll. De første boliger vil stå klar i maj 2018.

Lejerbo indgår rammeaftale på op mod 1500 almene boliger

Projektsalg til Vejen-højhus kommer godt fra start

Lejerbo-direktør: De almene boliger skal gentænkes

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier