ANNONCE

Boligafdelinger frygter nyt kontanthjælpsloft

Boligforeninger frygter, at de må sætte flere familier på gaden med nyt kontanthjælpsloft.

EDW HAB Haderslev Almen Fjordagerring.jpg
Foto: HAB

Flere boligafdelinger er bekymrede for dagens møde i Folketingssalen, hvor et flertal med al sandsynlighed vedtager at sænke udbetalingen af kontanthjælp. Det skriver DR Syd.

Konsekvensen er, at der må sættes flere familier på gaden. Det viser en rundspørge, som DR Syd har lavet til en række almennyttige boligforeninger.

"Mange af vores lejere er jo ikke nødvendigvis de mest ressourcestærke og har ikke de højeste indtægter, så jeg kan godt frygte, at når kontanthjælpen bliver sat yderligere ned, jamen så er risikoen for flere udsættelser absolut til stede," siger Christian Skovfoged, direktør i boligforeningen HAB i Haderslev, til DR Syd.

Også i det øvrige Sønderjylland og Esbjerg frygter boligforeninger, at familie må sættes ud af boligen, fordi de ikke kan få økonomien til at hænge sammen.

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Almene boliger

KAB har succes med billige, almene boliger

EDW Byggeplads Betonelementer Beton Kran 3.jpg

Udviklingsprojektet AlmenBolig+ har skabt billige almene familieboliger. Nu håber Københavns Almennyttige Boligselskab, at en lovændring kan gøre konceptet til en ny standard.

Forsiden lige nu

Byudvikler går efter piger i bikini

EDW Bjarke Ingels AARhus Rune Kilden.jpg

Strandbar og kollegier er lig med unge mennesker. Og unge mennesker er opskriften på liv i en bydel. I hvert fald hvis man spørger mændene bag henholdsvis Strandbaren og Isbjerget i Aarhus.

NREP udbygger retailfond med butikscenter i Aarhus

EDW NREP Frydenlund Centret Aarhus.jpg

Kapitalforvalteren har kastet sig over en bestemt type retailinvesteringer, hvor man har en klar forretningsmodel at rulle ud. Opkøb af flere ejendomme til fonden kan være på vej, siger investeringschef til EjendomsWatch.

Catella melder om færre ejendomshandler

EDW Strøget København.jpg

Antallet af europæiske transaktioner faldt med 21 pct. i første halvår, oplyser corporate finance-rådgiveren i sit halvårsregnskab. Effektiviseringer og større børsplaner venter forude.