EjendomsWatch

NCC vinder renoveringsopgave på 150 mio. kr. i Aarhus

Sammen med Rubow Arkitekter og Aalborg-ingeniører vindes totalentreprise på boligselskabs største afdeling.

Boligforeningen Ringgården i Aarhus har vundet en vinder af totalentreprisekonkurrencen om at renovere en af foreningens største afdelinger, Trigeparken i Aarhus.

Det bliver NCC med Rubow Arkitekter og ingeniørfirmaet Kærsgaard & Andersen som vinder, oplyser Kærsgaard & Andersen med hjemsted i Aalborg.

Trigeparken blev opført i 1980-81 og er i dag nedslidt. Renoveringen udføres på baggrund af en helhedsplan, og skal give hele bebyggelsen et kæmpe løft, såvel arkitektonisk som komfort- og energimæssigt, fremgår det.

"Ved renoveringen, som har et samlet budget på 150 mio.kr., fjernes tre opgange i halvdelen af afdelingens seks blokke. Bebyggelsen får således en helt ny strukturel profil med et mix af blokke og punkthuse," skriver firmaet.

Om cirka to år, når renoveringen er færdig, består bebyggelsen på Trige Parkvej af 153 moderne og energieffektive boliger, lyder det.

NCC bygger 47 almene boliger i Aarhus

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier