EjendomsWatch

Byggechef vil have almene boliger under Københavns tage

Københavns uudnyttede tagarealer kunne hjælpe byen i mål med flere almene boliger, hvis ellers kommunen havde politisk mod og vilje, lyder det fra byggechefen i den almene boligadministrator Domea.dk.

Charlotte Nørbak, byggechef i Domea.dk.

22.000 ekstra tagboliger kunne en lempelse af de gældende byggeregler give Københavns Kommune, men en træg sagsbehandling og et ønske om at fastholde skrå tage og kviste står i vejen for realiseringen, påpeger byggechef Charlotte Nørbak i Domea.dk i en klumme, som EjendomsWatch bringer onsdag.

"Hvis Københavns Kommune i en periode vil give en fornuftig og forsvarlig dispensation fra reglerne, er det muligt hurtigt at udnytte nogle af de mange kvadratmeter under Københavns tage til nye almene boliger," hedder det i klummen.

Videre hedder det:

"Udvikling sker ikke uden udfordringer - og nye almene lejligheder skabes ikke uden, at vi alle læner os ind og ser, hvad vi hver især kan bidrage med. Det er ikke nødvendigvis nemt, men gevinsten er stor - meget stor og måske ikke så svær at hente hjem."

Hele klummen kan læses her.

København gemmer stort investeringspotentiale på loftet

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier