EjendomsWatch

Formand går i utide hos almen boligadministrator

Det er kun fem måneder siden, at Jens-Anker Gjelstrup blev valgt som formand for Domea.dk de næste to år. Nu ønsker han at trække sig. Nuværende næstformand indstilles til at tage over.

Afgående formand i Domea.dk Jens-Anker Gjelstrup.

Jens-Anker Gjelstrup er snart fortid som formand for den almene boligadministrator Domea.dk — få måneder efter, at han blev valgt for en ny toårig perode.

I en meddelelse fra organisationen hedder det, at Jens-Anker Gjelstrup "af personlige årsager" har ønsket at trække sig — hvilket formelt vil ske på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde 12. december.

Her vil bestyrelsen foreslå den nuværende næstformand, Poul Rasmussen, som ny formand. Han er 57 år og næstformand i boligselskabet Domea Vordingborg, der er blandt Domea.dks kunder.

Poul Rasmussens post foreslås frem til 1. juni 2018 overtaget af Svend Overgaard, der er formand i Domea Rødekro.

"Bestyrelsen understreger, at formandsskiftet ikke får betydning for Domea.dks strategi, kunder eller medarbejdere," skriver Domea.dk.

På det årlige repræsentantskabsmøde 1. juni vil formand og næstformand være på valg for en etårig henholdsvis toårig periode.

Domea.dk bygger boliger i Horsens-forstad

Domea vil bygge boliger i hjertet af Hillerød

Domea.dk vil omdanne tomme parcelhuse til almene boliger

 

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier