EjendomsWatch

Lejerbo vil bygge for 62 mio. kr. ved Horsens

Projekt i samarbejde med jysk investor omfatter også parcelhuse, en sø og muligvis en dagligvarebutik.

Boligselskabet Lejerbo i Horsens er parat med 62,5 mio. kr. til 30 boliger i området Remmerslund, hvor byrådet i Horsens netop har sagt ok til byggeplanerne, skriver Horsens Folkeblad.

Projektet er en del af et privat-kommunalt byudviklingsprojekt, som erhvervsmanden Charles Kastberg fra Hobro står bag, fremgår det.

"De attraktivt designede familieboliger vil skabe optimale rammer for børnefamilier og seniorer, der ønsker en mere overkommelig bolig end et parcelhus," siger Georg Schmidt, ejendomschef i Lejerbo," ifølge avisen.

I alt tæller projektet, der udvider Remmerslund mod øst, 56 almene boliger, ca. 30 parceller, trærejsning ind mod Sebberup Skov, en ny sø samt muligvis en dagligvarebutik, fremgår det.

De første boliger kommer til at være i to plan på enten 105 eller 110 kvm og indeholder fire værelser, køkken/alrum og to badeværelser, skriver avisen, der også nævner, at første spadestik forventes til næste forår, og ca. et år senere kan de første beboere efter planen flytte ind.

Almen boligsektor kritiseres for protektionisme

Almen boligkæmpe trues af sprængning

Ny planlov har virket efter hensigten

Grønt lys til 180 almene boliger og parcelhuse i Sydøstjylland

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Almene boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier