ANNONCE
EDW Viborg Domkirke.jpg

Boligselskab åbner ballet i ny Viborg-bydel

Almene boliger bliver første skridt i en ny grøn bydel i domkirkebyen, efter boligselskab køber grund. Bæredygtighed er den nye dagsorden i dansk byggeri, lyder det fra formand.

EDW Apple Viborg Byggegrund Mark.jpg

Apple fylder boligejendomme i Viborg

Flere ejendomsselskaber melder om en stigning lejere, efter byggeriet af it-koncernens datacenter er gået i gang. De er nu gået sammen for at koordinere udlejningen.

EDW KAB hus.jpg

Almene organisationer rykker tættere på hinanden

Landets største almene boligadministrator KAB har gode tanker om yderligere partnerskaber og afviser ikke, at lægge arbejdsopgaver sammen med større boligforening i Storkøbenhavn. Foreningens formand gengælder dog ikke alle de varme følelser og vil til en start hellere snakke om samarbejder end sammenlægning.

EJW Kenneth Horst Hansen planchef Kbh Kommune.jpg

Ny byplan-sherif i København: Højhuse er en del af byen

København skal lytte til de projektudviklere og investorer, der er med til at skabe fundamentet for byens vækst, siger den nye byplanchef i Københavns Kommune. I et interview med EjendomsWatch slår han samtidig fast, at kravet om flere almene boliger ikke er til forhandling.

EJW faelleshus bsb svendborg.jpg

Fynsk boligrenovering løber op i 200 mio. kr.

I Svendborg skal 250 lejligheder gennemgå en større renovering, hvor hovedentreprisen til 206 mio. kr. netop er underskrevet. Prisen forventes dog højere, fortæller administratoren Domea.dk.