ANNONCE
EJW Byggeri genre murer.jpg

KAB har fundet en vej til at bygge boliger billigere

Sammen med en række boligforeninger har KAB taget erfaringer fra et tidligere billigbolig-projekt med over i et andet, der skal give højere kvalitet til lavere priser. Der er helt sikkert noget at opnå, siger byggedirektøren i KAB til EjendomsWatch.

EDW Henrik Dahl Jeppesen Deas.jpg

Deas fordobler indtjeningen og har mål om mere

Landets største ejendomsadministrator kom stærkt ud af 2016, men ambitionerne stopper ikke her, siger topchefen i et interview med EjendomsWatch i forbindelse med årsregnskabet. Ét af koncernens områder skal fordobles på få år. Tavshed om mulig fusion. (Opdateret)

EDW Rolf Andersson KAB.jpg

Byggedirektør vil af med rigide udbudsregler

Den almene boligsektor i Danmark bliver hæmmet af at skulle sende alting i udbud, mener byggedirektør i KAB, Rolf Andersson, der ønsker at udfordre de nuværende modeller. Dansk Byggeri vil holde fast i kravene, mens flere politikere i Folketinget er lydhøre.

EJW Bent Jensen Thansen.jpg

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

En amerikansk investor med mange milliarder i ryggen har indstillet sigtekornet på Danmark, og så har T. Hansen Gruppen frasolgt en håndfuld ejendomme, der dog bliver i familiens ejerskab. Det var blandt ugens bedste historier i ejendomsbranchen, der også bød på et milliardsalg hos Tækker Group, aktivitet hos pensionskasserne og nyt fra det nordjyske.

EDW Aalborg Luftfoto.jpg

Aalborg viser vejen til at få en blandet by til at fungere

Hos investorer og projektudviklere i Aalborg er de almene boligselskaber en vigtig samarbejdspartner til at skabe liv og puls mellem bygningerne. Den slags kommer der mere af, forudsiger direktøren i Himmerland Boligforening, der til EjendomsWatch fortæller, at man har en driftsmodel klar til interesserede pensionskasser.

EJW Mipim prisuddeling 2016.jpg

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ugen i ejendomsbranchen stod i høj grad i Mipim-messens tegn, hvor der blandt andet var hæder til et dansk sygehusbyggeri. Og så måtte Bjarke Ingens Group se et stort milliardprojekt blive skrottet, mens der var regnskab fra Jeudan og håb om nytænkning hos direktøren for det almene boligselskab Lejerbo.

EJW Mipim oversigt.jpg

Test din Ejendoms-IQ

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind en iPad Mini.

EDW Palle Adamsen Lejerbo BL.jpg

Lejerbo-direktør: De almene boliger skal gentænkes

Kommunerne efterspørger flere almene boliger, men boligselskaberne er udfordret af høje byggepriser og kan derfor ikke imødekomme efterspørgslen. Produktet skal gentænkes, siger direktør i Lejerbo, Palle Adamsen, til EjendomsWatch.

EDW Københavns Ejendomme Alectia København Skyline.jpg

Test din Ejendoms-IQ

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind en iPad Mini.

Borgen_001.jpg

Skole bliver til 118 familieboliger på Sydfyn

I Svendborg vil lokalt boligselskab lave en gammel skole om til 118 boliger. Projektet bliver dels med genbrugsmaterialer, men har også kapital i form af 200 mio. kr. Domea.dk skal administrere.