EjendomsWatch

Almene boliger

Calum og KAB finder formlen på blandet byggeri

Den private udvikler Calum opfører sammen med den almene organisation KAB et byggeri i København, der vinder gehør hos overborgmester Frank Jensen. Over for EjendomsWatch forklarer de tre parter, hvorfor sådan et blandet projekt hænger sammen — og hvorfor ejendomsbranchen bør vænne sig til modellen. (Rettet)

Boligadministrator mister 5300 lejemål efter bittert opgør

En sprængning er en realitet hos en af landets største boligadministratorer, Lejerbo. Formand begræder situationen, forudser afskedigelser og ekstraomkostninger, som der kun er lejerne i hele landet til at betale. Samtidig truer erstatningssag. EjendomsWatch har talt med sagens hovedpersoner.

KAB skal udvikle nyt koncept for seniorboliger

Den almene boligadministrator skal i et partnerskab med Realdania, kommune og boligselskab i Albertslund udvikle nye former for seniorbofællesskaber, som der ifølge forskning bliver stigende efterspørgsel på.

Løfte om mindst 1500 nye almene boliger er efter to år endt i ingenting

Aftale mellem boligorganisationer og Københavns Kommune skulle munde ud i mellem 1500 og 2400 boliger, men to år senere er pipelinen tom, mens der er uenighed om ansvarsfordelingen. Selvom luften er tyk af uenigheder, ønsker alle parter alligevel at forlænge aftalen, fortæller de til EjendomsWatch.

Danica går efter liv og leben på Papirøen

Pensionsselskabet vil fastholde området i centrum af København som et tilløbsstykke for kultur og socialt liv, når boliger og hotel skyder op på grunden. En attraktiv bydel skaber den største værdi for projektet, siger Danica-chef til EjendomsWatch og skyder dermed kritik om en rigmandsghetto ned.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier